Menus sub

Zelfstandig werkend kok

Werken als zelfstandig werkend kok

Functie omschrijving:

Als zelfstandig werkend kok werk je mee aan zowel ontbijt, lunch en diner. Je geeft gerechten uit middels een bonnensysteem en draait zelfstandig mise en place. Daarbij houdt je altijd rekening met de vereiste hygiëne codes en werk je verzorgd op alle fronten. Je communiceert collegiaal en doeltreffend met het keuken- en bedienend personeel. Waar nodig doe je dagelijkse keukenbestellingen.

Jij voldoet aan:
Je hebt productkennis en een goede beheersing van snijtechnieken en kookprocessen. Je beschikt over werkervaring als kok en hebt kennis van HACCP. Je weet van aanpakken, presteert (ook) onder hoge druk en hebt goede communicatieve vaardigheden. Je bent betrokken en gaat verantwoordelijkheid niet uit de weg. Uiteraard heb je een passie voor mooie gerechten en een creatieve geest. Je bent flexibel inzetbaar.

Wij bieden jou:

  • Een eerlijk salaris
  • Een mooie personeelskorting bij De Ysbreeker en Café Hesp
  • Ongekende goede werksfeer met gezellige borrels en jaarlijks personeelsuitje
  • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan wij altijd voor open. Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt.
  • Een baan bij één van de mooiste restaurant met terras in Amsterdam.

Solliciteren? Meer informatie? Mail je sollicitatie (CV én motivatie) of vraag naar goran@deysbreeker.nl