Werken bij de Ysbreeker

Werken bij de Ysbreeker

Wat een periode voor alles en iedereen, zeker ook voor deze mooie sector, én voor de Ysbreeker. Desalniettemin zal dit café restaurant altijd blijven bestaan, zoals het al eeuwen doet, op deze plek sinds 1702. De Ysbreeker is een begrip in Amsterdam, een bruisende zaak voor iedereen gelegen aan de oorsprong van de stad, de Amstel. Vooruitblikkend op de komende maanden willen we terugwinnen wat een café restaurant doet leven: het kloppend hart; namelijk gasten én personeel. Wij hebben er vertrouwen in dat onze gasten weer terugkomen, we weten het zelfs zeker.

De komende weken gaan wij op zoek naar het andere deel van het hart van dit bedrijf, het personeel! Wat en wie zoeken wij? En per wanneer?

Wie?

Medewerkers bediening! Barkeepers, wijklopers, foodrunners en afwassers. Maar ook leidinggevenden, met of zonder veel ervaring maar allemaal met ambitie. We zullen onze schouders eronder moeten zetten om deze tak van sport weer te laten bloeien. En daarmee hopen wij meteen een kwaliteitsslag te maken waar onze gasten versteld van zullen staan. Draag jij daaraan bij?

Wanneer?

Wij gaan er vanuit dat per medio april de horeca weer mondjesmaat zijn deuren mag openen. Dat betekent dat we per april weer mensen in dienst zullen nemen als alles loopt zoals het verwachten dat het gaat lopen. Inwerken zal grotendeels in de praktijk gebeuren.

Hoe?

Wij willen in deze tijd goede keuzes maken om ons nieuwe team te smeden. Daarom willen wij echt gemotiveerde en ambitieuze nieuwe Ysbreekers verwelkomen en inwerken. Graag dus zowel motivatie als CV indienen zodat wij een goed beeld hebben van wie je bent en wat je hoopt te bereiken.

Waarom?

De Ysbreeker is zoals gezegd een begrip, een instituut van de horeca in Amsterdam. Je kan veel leren, over het vakgebied; routine, efficiëntie, maar zeker ook over eten en drinken, en op sociaal vlak. Je zal merken hoe is het in een geoliede machine te werken. Teamspirit. Zelfvertrouwen. Trots. De Ysbreeker is een stabiele werkgever, ook in deze tijd. Ze zorgt voor jou, op allerlei vlakken.