Werken bij de Ysbreeker

Werken bij de Ysbreeker

De Ysbreeker is een begrip in Amsterdam, een bruisende zaak voor iedereen gelegen aan de oorsprong van de stad, de Amstel. Vooruitblikkend op de komende maanden willen we terugwinnen wat een café restaurant doet leven: het kloppend hart; namelijk gasten én personeel.

De komende weken gaan wij op zoek naar het andere deel van het hart van dit bedrijf, het personeel! Wat en wie zoeken wij? En per wanneer?

Wie?

Medewerkers bediening, Barkeepers, foodrunners, Keukenpersoneel en afwassers. Maar ook leidinggevenden, met of zonder veel ervaring maar allemaal met ambitie. We zullen onze schouders eronder moeten zetten om deze tak van sport weer te laten bloeien. En daarmee hopen wij meteen een kwaliteitsslag te maken waar onze gasten versteld van zullen staan. Draag jij daaraan bij?

Hoe?

Wij willen in deze tijd goede keuzes maken om ons nieuwe team te smeden. Daarom willen wij echt gemotiveerde en ambitieuze nieuwe Ysbreekers verwelkomen en inwerken. Graag dus zowel motivatie als CV indienen zodat wij een goed beeld hebben van wie je bent en wat je hoopt te bereiken.

Waarom?

De Ysbreeker is zoals gezegd een begrip, een instituut van de horeca in Amsterdam. Je kan veel leren, over het vakgebied; routine, efficiëntie, maar zeker ook over eten en drinken, en op sociaal vlak. Je zal merken hoe is het in een geoliede machine te werken. Teamspirit. Zelfvertrouwen. Trots. De Ysbreeker is een stabiele werkgever, ook in deze tijd. Ze zorgt voor jou, op allerlei vlakken.