Assistent Restaurant Manager

Werken als Assistent Restaurant Manager

Als Assistent Restaurant Manager ben jij de operationele kant van het management team. Hands on, praktijk gerichte bezigheden, maar wél onderdeel van het MT. Het team aansturen, overleg met de chefs, overleg met het management en directie.

Wat?

Het operationeel aansturen van een team van 5-15 personen bediening. Het totale team bestaat uit zo’n 60 medewerkers bediening, je bent mede verantwoordelijk voor het personeelsbeleid. Overzicht, overleg met management en chefs, focus op service. Daarnaast hoor en wederhoor tijdens het management overleg – ruimte voor input en op zoek naar de verbeteringen.

Wie?

Leidinggevende ervaring in de horeca, op niveau en in een bepaalde team grootte. Gedegen productkennis. Je kan groeien in deze functie, dat wil de Ysbreeker juist graag bieden, maar deze ervaring is een must. Je moet gewend zijn het voortouw te nemen en overzicht te hebben. Een initiatiefnemer met ambitie.

Waarom?

Prachtige drukke zaak op een toplocatie. Veel mogelijkheden, een stabiele werkgever. Een begrip in Amsterdam!

Solliciteren? Meer informatie? Mail je sollicitatie (CV én motivatie) of vraag naar werken@deysbreeker.nl